Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Catch the Sparrow (Suze Terwisscha)

24 februari/20:30

€10

Catch the Sparrow (Suze Terwisscha)

In 2020 maakte Nederlandse singer-songwriter Catch The Sparrow de oversteek naar Engeland om aan de universiteit van Newcastle haar liefde voor folk en traditionele muziek na te jagen. Liefde, verlies, eenzaamheid en onverwachte vriendschappen vormden een dankbare inspiratiebron voor een nieuw repertoire van verstilde, kwetsbare liedjes, waarin haar passie voor het traditionele materiaal waar ze zich tijdens haar studie in verdiepte in doorklinkt.

Na slechts twee jaar in het Verenigd Koninkrijk, is ze hard op weg zich te vestigen als een gerespecteerde muzikante en songwriter in de Engelse folk scene, met optredens in verschillende folk clubs en festivals in Engeland en Schotland. De nummers op haar meest recente EP ‘Winter Flowers’ zagen het licht in de laatste maanden van 2020, met een tweede lockdown en Brexit in het vooruitzicht. Lange, winterse wandelingen door Newcastle, en een duik in de geschiedenis en traditionele muziek van Northumberland, inspireerden de vijf tracks waarop hoop en wanhoop samensmelten.

Zaal open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: € 10,-

Mocht u al willen reserveren, dat kan! U kunt reserveren door ons een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
24 februari
Tijd:
20:30
Kosten:
€10
Evenement Categorie:

Organisator

Podium Verwondering
E-mail:
podiumverwondering@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps