Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Joost Dijkema

22/november/2019/20:30 - 22:30

€10

Deze zomer nog toerde hij door de Verenigde Staten, in september presenteerde hij in Vera zijn nieuwe plaat getiteld ‘Time Thief’, en dan nu aan boord bij Podium Verwondering.

Over zijn eerste CD schreef De Volkskrant: “…En wat is ‘Sacred Revelations’ een prachtplaat geworden. Americana zoals ze die in de VS nauwelijks meer durven te maken. Blues, country en folk met het soort van de duivel bezeten akoestische gitaarinstrumentaaltjes uit de school van John Fahey en Jack Rose. Ronduit subliem.”

En zijn tweede plaat is al even goed ontvangen. Internationale klasse, onnederlands wordt er over hem geschreven. Joost is een fantastisch gitarist in de stijl van Leo Kotke. Zijn muziek is bijzonder en betoverend mooi. Bijna alsof het gemaakt is om akoestisch te spelen in het ruim van een schip…

Zaal open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: €10,-

U kunt reserveren door ons een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
22/november/2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€10

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps