Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

8 okt. Hobo Jim live op Podium Verwondering (GEANNULEERD)

8/oktober/2021/20:30 - 22:00

€15

Helaas heeft Hobo Jim het concert af moeten zeggen omdat hij positief is getest op het Corona-virus. Hierdoor kan hij Alaska niet verlaten

Hobo Jim is geboren in Indiana, trok heel Amerika door en belande uiteindelijk in Alaska. Hij werkte er op de loggers en in de mijnen, maar vooral was hij muzikant. Zijn liedjes over sledehonden, over visvangst op de Noordelijke IJszee, over het ruige leven rond de poolcirkel, bezorgden hem in 1994 de officiële titel van ‘State Balladeer van Alaska’.

Door een speling van het lot is deze grote artiest nu te zien op het kleine podium van de Verwondering; hij is toch in Europa en houdt nu eenmaal van schepen. Met zijn mooie liedjes en prachtige verhalen belooft het een heel bijzondere avond te worden.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Jan Kijne.

U kunt reserveren door een mailtje met uw naam en de datum van de voorstelling en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Entree: €15,-
Locatie: Podium Verwondering (Sluiskade, Groningen)

In verband met de regelgeving omtrent het corona virus verkopen wij momenteel maar 20 kaarten per voorstelling. Mocht dit veranderen komen er meer kaarten beschikbaar, en communiceren wij dit natuurlijk via onze online kanalen!

Gegevens

Datum:
8/oktober/2021
Tijd:
20:30 - 22:00
Kosten:
€15
Bekijk de site van Evenement

Organisator

Podium Verwondering en Jan Kijne
Telefoon:
0612091099
E-mail:
podiumverwondering@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *