Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hans Hannemann en Kevin Bos

14 februari/20:30 - 22:30

€10

Hans Hanneman.

Als jongen van 20 vertrok hij naar Dublin om barpianist te worden en werd ook nog eens organist in een gospel church. Terug bouwde hij zijn eigen studio, waar hij werkte aan een uitgebreid repertoire van prachtige songs.

Van klein en melancholiek tot groots en meeslepend. Recht uit het hart en gezongen met die prachtige diepe stem, die herinneringen oproept aan Kris Kristofferson. Songs met Amerikaanse roots, die je meenemen naar andere tijden en andere plaatsen.

Hij speelde in De Wereld Draait Door en trad op met Douwe Bob. Nu is hij solo te zien bij Podium Verwondering.

Kevin Bos.

Geboren in het Groningse Bierum pakte hij al op zeer jongen leeftijd de gitaar van zijn vader, om die niet meer los te laten. Hij is uitgegroeid tot een singer/sogwriter met een geheel eigen stijl. Daarnaast weet hij met zijn karakteristieke stem ook een band op te zwepen tot grote hetgeen en won hij zowel met The Movement als met Cirrus Minor de POPgroningen Talent Award. Tijd dus voor Podium Verwondering.

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €10,-

U kunt reserveren door ons een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
14 februari
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€10

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps