Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Elly en Rikkert (GEANNULEERD!)

7 februari/20:30 - 22:30

€15

Helaas kan het optreden van Elly en Rikkert wegens omstandigheden niet doorgaan. Dit ligt buiten onze macht, maar we gaan kijken naar een nieuwe datum in het volgende seizoen!

Elly en Rikkert, met Jan Borger

Elly en Rikkert hebben een gigantisch repertoire opgebouwd. In de meer dan vijftig jaar die hun carrière beslaat hebben ze een enorm aantal liedjes geschreven. Van hippieachtige liedjes in de jaren zestig tot levensbeschouwelijke liedjes uit de jaren zeventig. Van musicals tot kinderliedjes. Allerlei liedjes, die allemaal een sfeer van liefde en grote sociale betrokkenheid uitademen.

In het najaar van 2019 toerden ze met een band langs de grote theaterzalen van Nederland. Nu zijn ze heel intiem te beluisteren aan boord bij Podium Verwondering. Elly en Rikkert. Twee mensen en een gitaar.  Met muzikale ondersteuning van toetsenist Jan Borger. Het gaat een hele mooie avond worden

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €15,-

U kunt reserveren door ons een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
7 februari
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€15

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps