Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Douwe Eisenga

26 april/20:30 - 22:30

€15

Douwe Eisenga

Pianist en componist Douwe Eisenga schrijft sprankelende muziek, een hypnotiserende mix van onweerstaanbare ritmiek, warme en omfloerste melodieën en meeslepende lyriek. Vaak ingetogen en sober met een grote, stille kracht: de onderhuidse melodieën kerven zich in de ziel van de luisteraar.

Op zijn nieuwe album Poetry of a City beweegt een verstilde piano in een atmosferisch landschap van strijkers, marimba en weemoedige klanken. De toon is rustig, hoewel ook op dit album hier en daar de levenspuls de kop opsteekt.

Douwe Eisenga liet zich inspireren door de poëzie van zijn stad en haar sprekende gevels, met onder andere zijn versie van het prachtige nummer Zilverspa van zijn vriend en stadsgenoot Broeder Dieleman.
In dit intieme concert speelt Douwe soloversies van stukken van zijn nieuwe album, muziek van een nog te verschijnen dubbelalbum, waaronder het emotionele For Mattia, zijn requiem voor een jonge vrouw dat in Nederland in korte tijd een van de meest geliefde pianostukken werd.

Datum: 26 april 2024
Zaal open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Entree: €15,-
Locatie: Sluiskade

Je kunt reserveren door ons een mailtje met je naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat je wilt reserveren te sturen. Wij zetten je vervolgens op de lijst! Hier ontvangt je een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
26 april
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Organisator

Podium Verwondering
E-mail:
podiumverwondering@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps