Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dichter aan Boord – poëzie met muzikale omlijsting

10/november/2023/20:30 - 22:30

€15

Dichter aan Boord

Jean Pierre Rawie, Lilian Zielstra (winnares Frans Vogel Poëzieprijs), Kasper Peters (voormalig stadsdichter), Bart Adjudant, Willemijn van de Walle, Ton Peters en Rikkert Zuiderveld (Nederlands kampioen ‘light verse’ 2023) brengen hun gedichten tot leven bij Podium Verwondering. Elly Nieman en Jan Borger zorgen voor de muzikale omlijsting.

Poëzie is er in allerlei soorten en maten. Van het snelle ‘light verse’ waarin Bart Adjudant en Ton Peters ware meesters zijn en Rikkert Zuiderveld Nederlands kampioen is, de onnavolgbare fantasieën van Kasper Peters, de bespiegelingen en gedachtestromen van Lilian Zielstra en Willemijn van de Walle, tot de ultieme sonnetten van Jean Pierre Rawie.

Deze fantastische dichters voeren ons de wereld van hun werk binnen. Voor sommigen misschien een eerste kennismaking, voor anderen een verheugend weerzien. Wij zijn erg blij dat ze bij ons komen optreden.

Elly en Rikkert hebben al een aantal jaar geleden afscheid genomen. Zij zouden ook bij Podium Verwondering optreden, maar dat kon door omstandigheden niet doorgaan. Daarom vinden we het geweldig dat Elly nu alsnog een aantal van haar mooiste liedjes ten gehore komt brengen.

Het belooft een hele mooie avond te worden.

Zaal open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree € 15,-

Gegevens

Datum:
10/november/2023
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Podium Verwondering
E-mail:
podiumverwondering@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps