Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jasper van der Veen met “Niet gehinderd door enige kennis”

9 september/20:30 - 22:30

€15

Jasper van der Veen

Groninger Jasper van der Veen won in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs op het Leids Cabaret Festival. Daarna kwam de pandemie, maar tussen de maatregelen door speelde Jasper zijn debuutvoorstelling zoveel mogelijk. Nu komt hij terug met een nieuwe voorstelling:

Niet gehinderd door enige kennis
Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen.
Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en weer beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis.

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €15,-

Lees HIER wat de NOS schreef over Jasper!

U kunt reserveren door ons een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
9 september
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Podium Verwondering
E-mail:
podiumverwondering@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps