Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

“IIIII” door Anne Jan Toonstra

8/november/2019/20:30 - 22:30

€10

Anne Jan Toonstra is cabaretier en muzikant. Op het toneel dynamisch, hilarisch en doeltreffend. Het ene moment scherp en zelfs keihard, het volgende moment kwetsbaar en ontwapenend. En bovenal, supermuzikaal.

Hij won het Groninger Studenten Cabaretfestival (jury- en publieksprijs) en het Cameretten-festival. “…Zijn optreden is verpletterend knap. Verassend en origineel, snel, geestig, effectief, scherp, hard en eigentijds.  Uitwaaierend laat hij je álle hoeken van het cabaret zien… Een naam om te noteren.” (Jaques d’Ancona)

Sindsdien maakte hij vijf solo-cabaretvoorstellingen: Eerst was er Hikikomori. Toen kwam Noodzakelijk Kwaad. Vervolgens Murw. En Oi was nummer 4. En nu is het tijd voor IIIII, de nieuwe show van Anne Jan Toonstra. Een muzikale cabaretvoorstelling over woede, agressie en frustratie.

Gewapend met energie, veel grappen en een piano vertelt Anne Jan over tot 10 tellen en ontploffen op 5. Over schrikken, spullen slopen en rare reflexen. En waarom de Vlooienmars verboden moet worden.

Bekijk hier de trailer van zijn voorstelling IIIII.

Zaal open: 20:00

Aanvang: 20:30

Entree: €10,-

U kunt reserveren door ons een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
8/november/2019
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€10

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps