Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Glasboer” door Gabriëlle Glasbeek en Robert van der Tol

1 juli/20:30

€15

Terug naar de boot.

Gabrielle Glasbeek speelde een aantal seizoenen bij Theater te Water. Daarna was ze  een van de oprichters van het succesvolle ensemble Vrouw Holland waarmee ze door het hele land optrad. Ze schrijft en regisseert en nu is ze samen met Robert van der Tol terug op de Verwondering met:

Glasboer.

Glasboer bestaat uit Gabriëlle Glasbeek  en Robert van der Tol (bekend van respectievelijk Vrouw Holland en Vis à Vis). Lang geleden speelde Gabriëlle een aantal producties bij Theater te Water.

Weer terug op de boot maakt ze er haar huiskamer van.

Hier wordt elke sleur bestreden en schuwt ze met haar gitarist geen muzikaal middel om het publiek alle hoeken van hun tiny house te laten zien. Want stel: je bent een stel. Lang bij elkaar en de lust al verloren om door te tetteren totdat het ochtend wordt. Wat doe je dan in godsnaam om elkaar en jezelf niet te verliezen? Als de muren op je afkomen, gewoon terugduwen. Want als het verleden je op de hielen zit draag je de toekomst op hakken!

Gabriëlle Glasbeek- tekst en zang

Robert van der Tol – composities, gitaar, orgel, banjo, zang, special effects

Micheal Helmerhorst (Vis à Vis, Beumer & Drost) – regieadviezen

Zaal open: 20:00 uur

Aanvang: 20:30 uur

Entree: €15,-

U kunt reserveren door ons een mailtje met uw naam, de naam en de datum van het evenement en het aantal kaarten dat u wilt reserveren te sturen. Wij zetten u vervolgens op de lijst! Hier ontvangt u een bevestiging van.

Gegevens

Datum:
1 juli
Tijd:
20:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
, , ,

Organisator

Podium Verwondering
E-mail:
podiumverwondering@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Podium Verwondering
Sluiskade
Groningen, Netherlands
+ Google Maps